Interesse in PCBO De Kring?

Mocht u na uw oriëntatie via de website of anderzijds geïnteresseerd zijn in onze school dan kunt u contact opnemen met ons. Dit kan telefonisch, via de e-mail, via de website of door binnen te lopen en iemand van school aan te spreken. 
Wij vinden persoonlijk contact belangrijk daarom maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek op school, zodat we antwoord kunnen geven op eventuele vragen aan u, maar ook om de onderwijsvisie van onze school en een aantal praktische zaken met u te bespreken. Aanmelden voor onze school kan niet digitaal.

Kennismakingsgesprek

Wilt u vrijblijvend contact opnemen met onze school? Ik maak graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u informatie over de school en is er ruimschoots gelegenheid voor vragen van uw kant. Ook krijgt u een rondleiding door de school. Al met al duurt de kennismaking ongeveer een uur. U, uw eventuele partner en uw kind(eren) zijn welkom tijdens dit gesprek.

Tot ziens op De Kring!

Frank Arentsen (directeur)

Aanmelden

Bij het aanmelden van uw zoon of dochter heeft u te maken met het toelatingsbeleid voor het basisonderwijs in Apeldoorn. Voor meer informatie zie onderstaande brochure. Het aanmelden is alleen mogelijk in bepaalde perioden. Als het voor u zover is, dan ontvangt u van de gemeente een aanmeldformulier waarop u uw voorkeur voor De Kring kunt aangeven. Geen aanmeldformulier ontvangen? Ga dan naar www.basisscholenapeldoorn.nl 
Het aanmeldformulier levert u op school in.

Nadat de sluitingsdatum is verstreken ontvangt u bericht van school over de plaatsing. Is uw zoon of dochter geplaatst, dan ontvangt u een inschrijfformulier. Nadat dit is ingevuld en ingeleverd is de inschrijving definitief. Het komen wennen is dan de volgende stap.
Brochure "Voor het eerst naar de basisschool in Apeldoorn"Zij-instroom

Alle basisscholen in Apeldoorn hanteren een overstapprotocol. Dit betekent dat in het geval van zij-instromers (anders dan inschrijven van een vierjarige leerling) een stappenplan wordt gevolgd. Hierin is er altijd overleg tussen de ontvangende school en huidige school. In dit protocol staat onder andere beschreven op welke momenten in het jaar eventueel overstappen  mogelijk is. 

Direct contact met onze school?

Contact