Open dag op 8 april

Een open dag is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te ervaren op de Kring en in gesprek te gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan onze deuren open.

Kom jij ook?

Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor u en uw kind. In Apeldoorn is volop keuze! Het grote voordeel daarvan is dat u kunt kiezen voor een school die het allerbest past bij u en uw kind. Alle scholen in Apeldoorn doen hier aan mee. 

Tijdens de open dag heeft u de gelegenheid om de sfeer te ervaren op een basisschool en in gesprek te gaan met onze directeur, leerkrachten en ouders en te praten over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is de open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Ook onze kinderopvangorganisatie, waarmee wij samenwerken, is die ochtend geopend.

Alle scholen in Apeldoorn doen mee aan de open dag. Via www.basisscholenapeldoorn.nl vindt u een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn. Met behulp van een aantal zoekfilters kunt u een eerste voorselectie maken van scholen die u aanspreken. Stel bijvoorbeeld de maximale reistijd van huis naar school in of maak een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang, rooster of identiteit.

Initiatiefnemers
De open dag is een initiatief van Leerplein055, PCBO Apeldoorn en Veluwse Onderwijsgroep. De stichtingen trekken hierin gezamenlijk, met alle basisscholen, op.