Uw kind is uniek!

Als u aan het werk gaat, wilt u niets liever dan dat uw kind opgevangen wordt in een warme en veilige omgeving. Een omgeving waar het zich helemaal thuis voelt en waar het alle ruimte heeft om zich te ontwikkelen op de manier die helemaal bij hem of haar past.

Vanaf maart start er ook de baby- en dreumesopvang! 

MAM's Kinderopvang:

MAM’s Kinderopvang biedt vanuit jarenlange ervaring een warme, veilige én huiselijke omgeving. We coachen, stimuleren, spelen en zorgen ervoor dat uw kind alle ruimte krijgt zich onder professionele begeleiding fysiek en mentaal te ontwikkelen. De gezellige huiskamersfeer en de kleinschaligheid van de groepen zorgen ervoor dat uw zoon of dochter zich snel thuis voelt. Samen met u en de basisschool realiseren we de doorlopende ontwikkelingslijn vanaf 3 maanden tot 13 jaar.

Motto:
 “Kinderen zijn de toekomst. Gaat het hun goed, dan gaat het de wereld goed. Geef ze de ruimte om zich te ontwikkelen en stimuleer ze om hun eigen talenten te ontdekken. Leer ze zelfstandig te handelen en uitdagingen aan te gaan. Ondersteun ze waar dat nodig is. Geef ze een gevoel van trots, help ze het zelf te doen.”

 

MAM’s De Kring

In PCBO-basisschool De Kring, huist MAM’s Kinderopvang vestiging De Kring. Niet voor niks is er voor deze vestiging in de school gekozen. Deze plek biedt namelijk de ideale mogelijkheid kinderen binnen een veilige en vertrouwde omgeving op te vangen in de BSO en VSO.

De huiskamers zijn ruim en overzichtelijk. Na schooltijd drinken de kinderen hier gezellig wat met elkaar, om vervolgens te kiezen voor een eigen activiteit. De specialisten coachen en stimuleren hen waar ze kunnen, en proberen hen een zo breed mogelijk aanbod van activiteiten te bieden, zodat er voor iedereen wat passends te doen is.

De sfeer op de buitenschoolse opvang is kleinschalig en huiselijk. Zowel De Kring als MAM’s Kinderopvang hanteren dezelfde visie namelijk dat ze tijdens de activiteiten en kinderen de kracht van het eigen kunnen laten ervaren en hen stimuleren om op het juiste moment eigen verantwoordelijkheid te nemen. Ook leren kinderen zowel op de opvang als op school respect te hebben voor verschillen tussen mensen en dat ze leren dat situaties te veranderen zijn.

 

 

BSO:

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal. Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Ook op onze VSO en BSO geven we zoveel mogelijk ruimte aan initiatieven vanuit de kinderen. Zo kan een idee om een ridderschild te knutselen uitlopen in een heel project over ridders en kastelen of een herfstwandeling in het maken van een complete seizoen tafel. Zo blijft het altijd spannend bij de BSO.

 

Aanmelden BSO/VSO

Meer informatie of misschien wel een rondleiding bij MAM's Kinderopvang De Kring?

Website MAM's Kinderopvang

VSO:

Bij MAM’s geven we uw kind alle ruimte om rustig op te starten met een gezond ontbijt en daarna de tijd om te spelen of te lezen. Als de school begint, brengt de MAM’s Specialist uw kind naar school. Zo weet u zeker dat uw kind een fijne en rustige start van de dag heeft en met frisse energie op school kan beginnen.

Bij MAM’s geven we uw kind alle ruimte om rustig op te starten met een gezond ontbijt en daarna de tijd om te spelen of te lezen. Als de school begint, brengt de MAM’s Specialist uw kind naar school. Zo weet u zeker dat uw kind een fijne en rustige start van de dag heeft en met frisse energie op school kan beginnen.

 

MAM’s Visie

Ruimte om te ontwikkelen
Elk kind is uniek. Het heeft zijn eigen gaven en talenten. En het leert op zijn eigen manier. Daarbij verdient elk kind het om de volle ruimte te krijgen om die gaven en talenten te ontplooien. MAM’s kinderopvang biedt een zorgvuldig uitgeruste leeromgeving met open (natuurlijke) materialen en activiteiten die perfect aansluiten bij de ontwikkelingsfase van het kind. Hierin staan ontdekken en verwonderen centraal.

Speels, liefdevol en vakkundig
De specialisten van MAM’s volgen, coachen en stimuleren de kinderen op een rustige en speelse manier. Zij geven hen liefde en vertrouwen zodat de kinderen zich in alle vrijheid op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.

 

Baby- en dreumesopvang:

Het kan best spannend zijn als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme en huiselijke omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

MAM's Kinderopvang gaat op locatie De Kring ook starten met de opvang voor baby's en dreumesen. 
Start: 28 maart 2022
Kinderen van 3 maanden tot 4 jaar oud kunnen dan ook bij ons terecht.

Meer informatie